Service

Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek verzorgt al meer dan 25 jaar technische installaties aan boord van jachten en werkschepen. U kunt bij ons terecht voor complete elektrische systemen en reparaties, onderhoud en aanpassingen aan bestaande systemen. Ons dealerschap van Northern Lights generatoren betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

 • Aankoop: wij kunnen u adviseren over welke generator het beste bij uw systeem past, welke generator u het gewenste resultaat geeft.
  Wilt u een zo klein mogelijke generator zoals de M673LD3 die u in een luik kwijt kunt en die u van een stevige 230V basis voorziet of bent u op zoek naar een krachtpatser als de M864W3 voor een uitgebreid 230V bedrijf (airconditioning, elektrisch koken, keuken apparatuur, haardroger etc.).
  Met Northern Lights krijgt u één van de meest betrouwbare generatoren op de markt aan boord. Gecombineerd met onze service kunt u gerust op weg.
 • Inbouw: het is aan te raden de generator door onze monteurs te laten inbouwen. Zij hebben een opleiding gevolgd bij Northern Lights in Seattle en zijn daar dus het beste gekwalificeerd voor.
 • Systeem integratie: wij verzorgen regelmatig complete elektrische systemen aan boord die geheel naar de wensen van de klant zijn ontworpen.
 • Onderhoud: elke motor heeft onderhoud nodig, filters vervangen, olie verversen, kleppen stellen etc. Zorg ervoor dat dit volgens de voorschriften in de “operator’s manuals”* gebeurt, dan is de kans op problemen zeer gering. U kunt bij ons terecht voor onderdelen* en service kits  alsook het onderhoud zelf.
  * zie de pagina van de betreffende generator
 • Reparaties: u kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw generatoren.

Als u vragen heeft, neem dan even contact met ons op.